loader image

VIDEO: CROKINI CHERRYTOMATENPLANTEN IN DE TUINCENTRA

 

1.   De zomer komt snel dichterbij

De zomer komt snel dichterbij, de zon begint volop te schijnen … Het is tijd om uw CROKINI cherrytomatenplanten te halen in de tuincentra!

De tomaat is de meest gegeten groente in Frankrijk. Onder de tomaten zijn cherrytomaten erg populair en ze worden voornamelijk rauw gegeten. In salades wordt het geserveerd met een scheutje olijfolie of balsamicoazijn en mozzarella. Bij de borrelhap los of op een spiesje, brengt hij een zoete noot voor gezellige momenten met vrienden of familie. CROKINI cherrytomaten zijn op veel verschillende manieren te voorgerechten in gerechten!

 

2. Waarom kiezen voor de Crokini cherrytomatenplant?

Het voordeel van de cherrytomatenplant is vooral dat hij gemakkelijk te kweken is. De plant vraagt weinig verzorging en is productief, zodat de fijnproevers hun CROKINI cherrytomaten snel kunnen plukken.
Maar ze zijn ook geschikt voor de potteelt (in een pot van liefst 30 cm breed en hoog).

 

Nog niet overtuigd?

De plant heeft nog meer troeven in de hand: CROKINI is een mooie kwaliteitsplant met sterk vertakte trossen. Het is een productief ras dat resistent is tegen vele ziektes. De plant heeft een uitstekende vruchtzetting en de vruchten barsten niet open als ze rijp zijn. U zult beslist verzot zijn op deze heerlijke en zoete vruchten, die essentieel zijn voor uw voorgerechten in de zomer.

 

Waar te vinden?

U zult de plant niet kunnen missen!
In uw tuincentra kunt u CROKINI cherrytomatenplanten gemakkelijk herkennen aan de rood met witte etiketten!

Vind de verkooppunten van Crokini
Nederlands